ΕΙΣΟΔΟΣ

epikefalida 

 

 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ


   1. Η ηλεκτρονική μας σελίδα απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και παρέχει πληροφορίες για την οργάνωση και υλοποίηση του παιδαγωγικού Προγράμματος Δράσης που Εφαρμόσαμε κατά το τρέχον Σχολικό Έτος (2014-2015) στις Σχολικές μας Μονάδες.

   2. Σε αυτή θα βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα αρχεία του Προγράμματός μας και θα σας δοθεί η δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Ελπίζουμε ότι η μελέτη του παρεχόμενου υλικού θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε μια πλήρη εικόνα του έργου μας και θα λύσει τις πιθανές απορίες σας. Αν, όμως, υπάρχει κάτι που κατά τη γνώμη σας είναι ασαφές ή λανθασμένο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Κάθε απορία σας είναι σημαντική για εμάς και κάθε παρατήρηση ή υπόδειξή σας είναι ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.

   3. Σκοπός μας είναι η διάχυση της ταπεινής μας προσπάθειας στον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο με τη μορφή «Καλής Πρακτικής» και η κατά το δυνατόν μεγιστοποίηση της παιδαγωγικής ωφέλειας που μπορεί να προκύψει από την Εφαρμογή της. Ελπίζουμε ότι στα πρόσωπά σας το έργο μας θα βρει άξιους μιμητές και συνεχιστές, που δεν θα αντιγράψουν απλώς το εγχείρημά μας, αλλά, πολύ περισσότερο, θα το αναπτύξουν δημιουργικά και θα διορθώσουν τις τυχόν ατέλειες και τα λάθη του.

Κατεβάστε το κείμενο στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf πατώντας εδώ

o parousias